60wo78
Reacties uitgeschakeld voor Transitieplan nieuwe pensioenregeling
and posted in Nieuws, Voorzitter

Het concept van het Transitieplan NLc, het plan waarin de overstap naar de nieuwe pensioenregeling is vastgelegd, is gereed.

Dit plan wordt in de NLc vergadering van 12 december 2023 in stemming gebracht. In deze vergadering kunnen alleen actieve loodsen over het plan stemmen. Oud loodsen zijn geen lid meer van de NLc en kunnen dus niet over dit belangrijke plan stemmen, maar kunnen alleen via het hoorrecht van de VNoL hun stem laten horen.

Het BPL organiseert over de transitie namens de NLc informatiebijeenkomsten voor alle pensioengerechtigden, deze zijn op 10 oktober in Groningen, 23 oktober in Vlissingen, 25 oktober in IJmuiden en 26 oktober in Ridderkerk.

De VNoL, als belangenorganisatie van oud loodsen, maakt gebruik van het hoorrecht. Dit betekent dat de leden van de VNoL hun mening over (onderdelen van) het transitieplan of onevenwichtigheid in het plan kunnen inbrengen. Daarvoor wordt op 29 november 2023 vanaf 12.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht, een Buitengewone Algemene Vergadering van de VNoL gehouden. oud-Loodsen die geen lid zijn van de VNoL zijn welkom, hebben voor de vergadering geen stemrecht en dienen zich van te voren aan te melden bij de secretaris, via secretaris@vnol.nl

Lees in het ledendeel van deze website het concept Transitieplan en het plan van aanpak van de VNoL. Dit is de enige kans voor oud loodsen om iets in te brengen over de pensioenuitkering na januari 2025.
Hier kunt u lid worden en meebeslissen.

Comments are closed.